Friskvårdslokal för aktiv verksamhet

Friskvårdslokaler lämpliga för träningsverksamheter, som gemensamma tränings- och klubblokaler eller annan lämplig verksamhet.

Lokalen ligger på källarplan i huset Valvet på Furunäset Företagsby och de totala ytorna för träningssalarna och övriga ytor är 770m2. Lokalerna har använts för friskvård i närtid och är i gott skick och utrustade med de funktionaliteter som krävs för att bedriva träningsverksamhet; anpassad ventilation, speglar på väggarna i träningssalarna, omklädningsrum med omklädningsskåp osv. I samma hus på plan 3 finns ett gym samt sjukgymnastik. Träningsredskap och övrig inredning som finns på bilderna ingår ej i lokalhyran.

Planlösning: Lokalens består av tre stora salar anpassade för träningsaktiviteter. Utöver dem finns två större omklädningsrum för herrar respektive damer, toaletter, lekrum och korridor.

Omgivning/natur: Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.

Företag i närheten: Step In, Nordea, Borggårdens Matsalar, Swedbank, Norconsult, Sigma, YouCall, Furunäset Hotell, ReVisionären, Glashyttan & Hing Organics.
Parkeringsmöjligheter/garage: Fri parkering på hela området och möjlighet att teckna avtal för motorvärmare.
Närservice: Gym, hotell, restaurang, konferenslokaler, café och försäljning av vissa hantverk finns på området.
Kommunikationer: Du kan transportera dig med buss till Furunäset Företagsby. Det finns även fina cykel- och gångvägar. Båthamn finns för möjlighet med av- och påstigning.
Skyltläge: I trapphus och på fasad i samråd med hyresvärden.

Vill du veta mer och boka en visning? Kontakta:
Johannes, 0911-933 91
Jenny, 0911-933 99


Mer information:

Fastighet: Furunäset Företagsby
Lokaltyp: Annat, 770m2
Adress: Furunäsvägen 100


Är du intresserad av den här lokalen? Kontakta: Johannes Lidström
E-post: fornamn.efternamn@pnf.se
Telefon: 0911-933 91