Bild på Kontorsrum i Öjebyn
Visa på karta

Kontorsrum i Öjebyn

Kontorslokaler en trappa upp, 3 kontorsrum på ca 10-15 m² och ett kontorsrum på ca 30m². I kontorskorridoren nyttjas ett gemensamt kök, toaletter och en bokningsbar större konferens-/mötessal som rymmer ca. 50 personer. Lämpliga kontor för den enskilda näringsidkaren som söker kontor i lugn, trevlig och industriliknande miljö.

Du når kontoren genom den stora stentrappan och alla kontor ligger i korridor, belägna med utsikt mot framsidan av huset. Stora fönster vetter mot söderläge och samma vägg har synligt tegel invändigt. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till byggnaden och separat avtal för motorvärmare kan tecknas för att hålla bilen varm om vintern.

Huset där lokalerna finns kallas i folkmun även för Kombihuset. I den enorma byggnaden huserade tidigare kabelfabriken Sieverts Kabelverk som även hade fabriker i Hudiksvall, Falun och Sundbyberg. Oljekrisen på 70-talet innebar minskad efterfrågan och 1977 stängdes fabrikerna i Piteå och Sundbyberg. Riquma-koncernen tog över och bedrev verksamhet här fram till 1989, då PnF köpte fastigheten. De som hyr lokaler och bedriver verksamhet i Kombihuset idag är bland andra BoxModul AB, Härdteknik i Piteå AB, Lambertsson Sverige AB, Nordkrom AB, Grafix Inredning AB, Ionautics AB, Piteå Elmotorservice AB, Polardörren AB, Röda Korset, Stålpartier i Norr AB, Vaxxa AB och Tunstall AB.

Vill du veta mer och boka en visning? Kontakta:
Johannes, 0911-933 91
Jenny, 0911-933 99


Mer information:

Fastighet: Öjebyn, Hedens Industriområde
Lokaltyp: Kontorslokal, 15m2
Adress: Kabelgatan 9, Öjebyn


Är du intresserad av den här lokalen? Kontakta: Johannes Lidström
E-post: fornamn.efternamn@pnf.se
Telefon: 0911-933 91