Furuvalvet kontorshotell

På Furunäset Företagsby erbjuder vi moderna kontor i trivsam miljö i Furuvalvet kontorshotell. Dessa kontor ger dig ingen ursäkt att hoppa över träningen, gym har du nästan dörr i dörr och områdets lunchrestaurang finner du på kort promenadavstånd i byggnaden bredvid. Entrédörrarna är försedda med kodlås, även de flesta av kontoren. Rummen har högt till tak, ljusa ytskikt och mörkgrå mjuk och ljuddämpande golvmatta. Här delar du gemensamma utrymmen såsom entrélounge, lunchrum och omklädningsrum tillsammans med övriga hyresgäster i huset. Några av de hyresgäster som idag huserar i Furuvalvet kontorshotell är; Advokatbyrån Adekvat, Konsultia & Nordic Quick Systems AB.

Internetanslutning finns framdraget och abonnemang tecknas via valfri operatör. I övrigt är det bara flytta in och komma igång med jobb och träning!

Vi har idag tre lediga kontor på Furuvalvet Kontorshotell. Alla tre kontor har ljudisolerade dörrar med kodhandag mot korridor och stora fönster som vetter mot väst. Rummen är på rymliga 16,9m² och har stort ljusinsläpp utan att solen blir bländande.

Förutom dessa tre kontor med fönster så kan vi även erbjuda mindre kontor utan fönster i korridoren. De är lämpliga för kortare vistelsetider att använda som förråd, mötesrum, samtalsrum eller liknande. Offert och visning på förfrågan.

Fri parkering på området med möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid.

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, restaurang, café, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.


Mer information:

Fastighet: Furunäset Företagsby
Lokaltyp: Företagsby, 12m2
Adress: Furunäsvägen 100


Är du intresserad av den här lokalen? Kontakta: Johannes Lidström
E-post: fornamn.efternamn@pnf.se
Telefon: 0911-933 91