Furuvalvet kontorshotell

På Furunäset Företagsby har vi nu möjligheten att erbjuda moderna kontor i trivsam miljö. Vårt nya kontorshotell Furuvalvet ger dig heller ingen ursäkt att hoppa över träningen. Gym har du nästan dörr i dörr med kontoret och områdets lunchrestaurang finner du på kort promenadavstånd i byggnaden bredvid. Själva kontoren finns i storlekar från 9m2 till 17m2 utrustade med kodlås, har högt till tak, ljusa ytskikt och mörkgrå mjuk ljuddämpande golvmatta. Här delar du gemensamma utrymmen såsom entrélounge, lunchrum och omklädningsrum tillsammans med övriga hyresgäster i huset. Några av de hyresgäster som idag huserar i Furuvalvet kontorshotell är; Advokatbyrån Adekvat, Konsultia, Andakon AB & Nordic Quick Systems AB.

Internetanslutning finns framdraget och abonnemang tecknas via vår partner PiteEnergi. I övrigt är det bara flytta in möblemanget och komma igång med jobbet och träningen!

Fri parkering på området med möjlighet att teckna avtal för motorvärmare under vintertid.

Furunäset Företagsby är den nya tidens arbetsplats med naturskön inramning. Företagsbyn är omringad av parkliknande områden, vatten och vackra byggnader och ligger bara några kilometer från stadskärnan i Piteå. Här verkar att stort antal företag och bekvämligheterna är många. Det finns fri parkering, fina promenad- eller joggingstigar, konferenslokaler, restaurang, café, gym och hotell på området. Här kan du jobba i en stimulerande omgivning där både arbetet och ditt välmående sätts i fokus.


Mer information:

Fastighet: Furunäset Företagsby
Lokaltyp: Företagsby, 17m2
Adress: Furunäsvägen 100


Är du intresserad av den här lokalen? Kontakta: Johannes Lidström
E-post: fornamn.efternamn@pnf.se
Telefon: 0911-933 91