Lyckad PREMIÄR för PNF-dagen

Skrivet den 02 september 2016

Mingel, mat och trevliga aktiviteter stod på agendan när vi igår bjöd in till den allra första PNF-dagen, en enkel och uppskattad tillställning som ska bli en ny tradition.

Solen lyste som på beställning över oss och de omkring 140 hyresgäster och samarbetspartners som sökt sig till Furunäset för att umgås en stund under lättsamma former i den härliga sensommarkvällen.

Norrland Event och Konsult stod för arrangemanget och flera lokala aktörer fanns på plats för att skapa en trevlig inramning. Doktorsvillan ordnade en barbecuebuffé med handgjorda hamburgare och dessert. Bryggerikällaren fixade dryck och Coffea kaffe efter maten. Paintbolltorpet/Luftlandet fanns på plats och erbjöd paintball och paltkastning för alla som kände för att utmana en kollega eller någon annan. För den tävlingssugne fanns även möjlighet att tävla om presentkort på upplevelser hos Konstlängan. Ett uppskattat inslag var även en ölgissningstävling, arrangerad av Bryggerikällaren med pris från Pite Bryggeri. Leif Lidman fanns också på plats för att visa några objekt från Piteå Samlingar. Allt ackompanjerat av skönsjungande Mirjana Petrova och Emil Kårén som stod för musikunderhållningen.

Som sagt, ett mycket trevligt event som vi nu ser fram emot att göra årligt återkommande i olika tappningar. Just i år passade det bra att vara på Furunäset eftersom vi kunde samnyttja ett stort festivaltält nere vid hamnen med två andra stora festligheter som arrangerats tidigare  under sommaren.

Tusen tack alla som kom och förgyllde PNF-dagen tillsammans med oss.

PNFdagen17

Per Kaatari och Mats Burman hugger in på en saftig, nygrillad hamburgare.

 

PNFdagen26

Lena Nyström, Jessica Andersson och Ann Cederlund från Revisionären trivdes i vimlet.

 

PNFdagen20

Piteå Näringsfastigheters vd Lars Nilsson som tillträdde i juni hälsade hyresgäster och samarbetspartners hjärtligt välkomna. Han var glad över möjligheten att få träffa både gamla och nya ansikten.

 

PNFdagen15

Omkring 140 personer kom till festivaltältet vid Furunäsets strand.

 

PNFdagen21

Gustaf Ahlin, Fredrik Nilsson och David Wellborg från Bryggerikällaren och Norrland Event och Konsult var värdar för evenemanget.

 

PNFdagen42

Delar av Piteå Näringsfastigheters team, för dagen stylade i nya matchande västar.

 

PNFdagen32

Under sommaren har tre större evenemang nyttjat festivaltältet nere vid hamnen på Furunäset

Se fler bilder från PNF-dagen i bildspelet nedan, automatiskt eller genom att trycka på prickarna i övre kanten.