Om PNF

Vi jobbar för dig

Piteå Näringsfastigheter är ett helägt kommunalt bolag som har funnits sedan 1964. Idag är vi 15 anställda och vår uppgift är framförallt att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Vi äger och förvaltar 185 000 kvadratmeter fördelat på 40 fastigheter för uthyrning till i stort sett alla verksamheter. Bland våra hyresgäster hittar ni många olika typer av företag – så nästan oavsett vad Ert företag erbjuder så har vi lokalen för er.

Hos oss får ni inte bara en lokal – ni får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa er att växa och har det till och med inskrivet i vår affärside att titta bortom trygga vinstmarginaler och ta större risker än våra konkurrenter, om det hjälper ert företag. Därför kan vi hjälpa er även om ni har lite udda önskemål. Vi satsar på långsiktighet för att ge trygghet. För er framgång är vår framgång.

Läs mer om Piteå Näringsfastigheter här eller klicka på bilden nedan.

 

 

Såhär jobbar vi

På PnF jobbar vi alla tillsammans men också i avdelningarna Marknad, Ekonomi, Fastighet, Drift- och Underhåll. Vi har alla arbetsplatser tillsammans i samma korridor för att ha en direkt kommunikation med varandra. Marknadsavdelningen har bland annat hand om lokaluthyrningen och visar lokaler, skriver hyreskontrakt, hanterar kommunikation i medier och sponsring. Ekonomiavdelningen hanterar allt rörande ekonomin i PnF och övriga bolag såsom fakturering, bokföring, leverantörsfakturor, bokslut, budget och prognoser. Fastighetsavdelningen hanterar till exempel fastighetsprojekt, kalkyler och investeringar. Drift- och underhållsavdelningen ansvarar för den dagliga fastighetstillsynen och där ibland optimerar energianvändning, åtgärdar inkomna felanmälningar och övrig fastighetsskötsel.

Just nu söker vi

Inga aktuella tjänster ute för tillfället.

Du är alltid välkommen med din spontana intresseanmälan till oss. Hör av dig till oss med en kort beskrivning av dig, du når oss via växeln 0911-933 85 eller på info@pnf.se.